Érintetteknek

Mivel termékeink a Társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati segédeszközök, a hatályos jogszabályok értelmében nem adható róluk teljes körű információ. A következő oldalakon megtalálja termékeink rövid bemutatását - ugyanez elérhető az Online Segédeszköz Jegyzékben is. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, forduljon bizalommal helyi értékesítési irodánkhoz vagy kérdezze meg kezelőorvosát vagy sztómaterápiás nővérét!

Egészségügyi dolgozóknak

Az egészségügyi dolgozók számára a következő oldalakon további információk találhatók termékeinkről és kiegészítőinkről.  Emellett leírás olvasható a Nova méret- és színváltozat jellemző tulajdonságairól. Ezek megtekintéséhez szíveskedjenek bejelentkezni az oldalra! Amennyiben még nem rendelkezik jelszóval, írjon helyi képviseletünknek!Kiegészítők

A Dansac elkötelezte magát az optimális tulajdonságokkal rendelkező zsákok és alaplapok kialakítása mellett annak érdekében, hogy segítsen az életminőség javításában. Mindazonáltal az egyéni különbségek szükségessé tehetik speciális ápolási termékek használatát is.

Megpróbáljuk kielégíteni az összes sztómával kapcsolatos igényt oly módon, hogy a kiegészítők széles skáláját gyártjuk speciális esetek céljára. Ezek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a mindennapokat.

 

Copyright © Søren Sørensen A/S - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.